Recuperare medicală pentru persoanele cu handicap

Fundația Misericors - Trup pentru suflet

Sănătate

Fundația Misericors – Trup pentru suflet este o organizație românească non-profit dedicată ajutorării persoanelor cu handicap locomotor și neuromotor cărora posibilitățile financiare nu le permit accesul la tratament de specialitate. Suntem alături de persoanele cu handicap ajutându-le să depășească barierele puse de starea de sănătate și de situația financiară prin oferirea de servicii medicale recuperatorii și prin construcția de rampe de acces.

Fundația noastră, încă de la începerea efectivă a activității ( octombrie 2018) și până în prezent, a avut în îngrijire o medie de 5 persoane/ lună cărora le-a subvenționat în proporție de 100% costurile pentru tratamentul medical recuperatoriu.

Costurile lunare cu tratamentul pentru o persoană cu handicap locomotor și neuromotor, însemnând ședințe de fizioterapie, kinetoterapie și masaj terapeutic, se ridică la 1500 de lei.

Nevoile persoanelor în sprijinul cărora venim, însă, depășesc uneori baza materială și financiară de care dispunem. Din acest motiv, este nevoie de atragere de resurse financiare în vederea finanțării tratamentelor pacienților.

Recuperarea medicală pentru persoanele cu dizabilități neuromotorii și locomotorii este un proces de lungă durată iar continuitatea este extrem de importantă. Având continuitate nu se pierd progresele obținute în timpul ședințelor de recuperare.

În prezent Fundația Misericors – Trup pentru suflet are o nouă grupă de 5 persoane cărora le subvenționează integral costurile pentru tratamentul medical. Obiectivul campaniei noastre, cei 5000 EUR, ne vor ajuta să putem oferi pe o perioadă de încă 3 luni ședințele de tratament.

Ajută și tu o persoană cu dizabilități să depășească barierele puse de starea de sănătate!

Fundația Misericors - Trup pentru suflet

Site: https://misericors.com
Facebook: http://fb.me/fundatiemisericors
Persoană de contact: Ana-Maria Barbu

Sprijină campania!

Donează 20, 50, 100 lei sau altă sumă și ajută la strângerea fondurilor necesare campaniei „Recuperare medicală pentru persoanele cu hadicap” a Fundației Misericors - trup pentru suflet.